Takže jsou všichni blázni

Takže jsou všichni blázni

Anotace: Ó, ano.Jen blázen by si toho mohl nevšimnout.

Takže jsou všichni blázni.

Střelení a tuze prapodivní lidé, chodící volně po těchhlech ulicích.
Najednou
Zčita jasna!
Zůstaň radši doma za pecí.

Svět se zbláznil!
Pokolikáté už?

Ne, je naprosto normální.
To lidé žijí v naprosto marném sebeklamu.

Že jsou neobyčejní.

A nuceně se snaží vzbudit falešný dojem o své mrzké osobě.
Vždyť oni chtějí taky jen být zajímaví!

Že.

Třeba ta
Jak tvrdila, že jí ošahával učitel tělocviku Kadrna
Ocejchoval její tělo svými vlhkými doteky
V zatuchlý nářaďovně
Mezi basketbalovejma míčema a žíněnkama.
V úterý sedmýho března.
Pak byla matika.
A někdo na chodbě rozlil kafe...

,,Chce bejt jen zajímavá!'' řeklo vedení a smetlo to někam jinam.
Pod stůl.
Kde se válí už tolik hořkosti...
A taky čísi brejle.

Pak je tu ale jiná.
Říká: Jsem tak trochu blázen.
To ale tvdí další miliony lidí, slečinko!

A kdo má pravdu?
Slovo ,,blázen'' se zneužívá víc než omamný látky v Singapuru.

Možná jsou jediní normální lidé ti v psychyatrických léčebnách...
Ano, vypadá to tak.Rozhodně.

A že prej ráda čte prokletý básníky a je ,,divná''
Nosí černý hadry nebo co a maluje si voči něčím co nevím jak se jmenuje.

V pátek půjde na oběd do KFC.
Požádá o jídelní lístek, vybere si.
A pak zavolá kámošce, co je zrovna na pedikůře v Pařížským salónu: ,,No, to je hrozný jak jsou lidi dneska tak ....Komerční, co?''

Ó, ano.
To jsou.
Používají auto a koukají na televizi.
Odjakživa.

Kupují si oblečení, co je má hodit do nějaký škatulky.
Kupují si oblečení, co má vypadat ,,jakože ošuntělým'' dojmem.
Jak degradující.
Chudí lidé mají šaty ošuntělé zadarmo...

To nevíte?

A ta hudba,
Ta bezduchá hudba co je dnes v módě
A rozmnožuje zelený papírky.
,,Tak z tý je mi panstvo na blití,'' řekl by jitě Lou Reed.
Jó, jeho všechny desky doma mít!
A jsem šťasnější než ti, jenž po pseudo-intelektuální lázni elektroniky baží.

Stejně vám to zdraží!
Všecko zdraží, rohlíky i trávu.

A nebude už nic zadarmo
Dokonce ani vzduch
A láska
Nebo pocit, že jsme nad věcí.

Takže jsou všichni blázni.
Kdepak!

Jenom další éra kdy někdo hořekuje a jiný bez názoru spokojeně žije.
S tričkem za pět tisíc kč.

Lidé jsou vážně asi komerční...
Komerční blázni.
Autor Notorhead, 13.08.2008
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: dablik007, denebrin, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí