Mikropovídka-Honec

Mikropovídka-Honec

Anotace: Po Kyklopce a Jankově tajemství je tu další mikropovídka:)

Měla pravdu.
Vědma pravdy.
Nejsem muž.
Jsem ubožák.
Srab.
Nicka.
Seru tě.
Fuck it!
Nenávidím.
Koho?
Sebe.
Autem vpřed.
Frrrnk....
Úlet.
Na kolech.
Do neznáma.
Ano.
Sbalím děvku.
Jednu?
Radši dvě.
Yes!
Zastavím.
Já sám.
Odjíždím.
S holkama.
Nový život.
Užít si.
Do konce.
Jsem Honec.
Naháním život.
Dopředu.
Bez zádrhelu.
Bez nehody.
Ale do konce...
Autor Tomáš Přidal, 14.08.2008
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: Myrja, a_tao
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí