26.3.1994

26.3.1994

Anotace: vztekloun

nemám už nápady
a prázdnou hlavu
na krku nosím
sám sebe klamu

co pro to dělat mám
abych byl zas k čemu
myšlenka marnivá
svádí mě k mému

druhému já
co pere se s třetím
čvrté se jen dívá
a radí se s pátým

tolik nás je pohromadě
a žádný neví co by
cloumají mnou záchvaty
litování a zloby

samozřejmě sama sebe
nic nejsem ... a to zebe
Autor cado, 14.08.2008
Přečteno 194x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí