Ty a já jsme cizinci

Ty a já jsme cizinci

Anotace: *** láska *** věnováno Evičce a Mariusovi

Jako malí uličníci,
tančili jsme po ulici.
U řeky se k sobě měli,
jemné tóny v uších zněly.
Kroky Salsy nás provázely.

Tiskneme se k sobě více,
čas se zastavil.
Je jako sfouknutá svíce.
Kdo ji znovu zapálil?

Prosím vás, pane,
udržíte ještě slunce na obloze?
Prodlužte tento krásný den.
Polibek, co jsme si dali,
je toho důkazem.

Nejsme smutní z loučení,
těšíme se na další setkání.
Ty a já jsme cizinci.
Jen o krátký čas se spolu dělíme.
Do parku na lavičku spěcháme
abychom si řekli pár slůvek lahodných,
co podobu mají vážek nezbedných.

Poslední vlak stojí na kolejích.
Svými polibky ti mávám na pozdrav...
Miláčku vrať se mi, brzy a rád.
Autor devcatko z jetele, 17.08.2008
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: Hannazka, Bíša, čertíček, Modrý Anděl, okapovaroura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Člověk se v životě hodně často vrací,ale je opravdu podstatné,aby se vracel rád.

31.08.2008 17:48:00 | čertíček

prvni sloka byla vyborna,ale bohuzel to pak pro mne zacalo ztracet :-(

22.08.2008 23:58:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí