Nový život v naší rodinně

Nový život v naší rodinně

Anotace: Je to o mé sestřičce!

Svět je o pět o človíčka bohatší,
patří mezi rodinu naší,
je to Natalie Vaclová,
30.7.2008 narozená.

Chci vám tedy oznámit,
no lépe řečeno se chci pochlubit,
že je na světě další Vaclovic holka,
a jak modrá má očka.

Tu dětskou vůni má,
je to vůně nádherná,
i uši máme stejné,
tak krapaté!

Její mamča je mou přítelkyní,
nevadí že není mamkou mojí,
jasně, chcete vysvětlení,
je to prosté - papinkovi se hormony bouří.

Ale otec snimi není,
chodí s jinou paní,
je sice hodná,
ovšem Natálka je nenahraditelná.

Uvedu vás do obrazu,
nemám jen jednu macechu,
Natalčiná maminka je asi bejvalka,
Nová přítelkyně je Románka.

Ano,hraje si na dvou písečkách,
ani nemá strach,
je to dobře vysvětlené,
jinak by to bylo dlouhé.

I když je mi 20-let,,o Bane bože!
Tatík je 45-letý stařec, že?
A má dálší dcerušku,
kdo ví jak bude hrát taťku?
Autor Vacluvka, 17.08.2008
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Ariella13, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

teda, tatík je pěkný číslo ;-)

17.08.2008 23:30:00 | Caracol

sem tam chybí písmenko ale to se stane ( mně dost často).snad ses nechala víc unést radostí než si psala báseň . je ji v ní tolik že samu báseň boří.to je fuk hlavně že ji cítíš

17.08.2008 10:14:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí