Z mého života

Z mého života

Anotace: Životní cesty jsou neuvěřitelné a někdy hodně komplikované. Trochu vám poodhalím svou osobní cestu životem, která se bohužel opravdu stala.

Narození a první krůčky,
naučili tě,
jak refrén od písničky,
říkat: "mami", "tatí"...

První poznání a první přátelství,
školka dětiček, dnes už k nepoznání,
první láska a vyznání,
první průšvih a potrestání.

Dobré rady babičky o studování,
školy lékařů mě minuly,
technika vítězí
a první cesty s osudem zkřížení.

Smrt těch, co měli tě rádi,
co radili, co nezradili.
Zůstáváš sám a nemůžeš pomoci,
nejsi medikem, jsi hloupým technikem.
(první osudové potrestání - minul ses v povolání)

Další velké lásky,
ale životem brodíš se sám,
po kolenou, ale s hlavou hrdě vztyčenou,
bez opor a bez zábradlí.

Míjí tě Ona, láska s velkým srdcem,
přehlíží tě,
jako bys ty byl vzduchem,
uniká ti, a žije tajně jen s duchem.

Ona je medikem,
umí léčit a milovat srdcem,
tys jsi hloupým technikem.
(druhé osudové potrestání - minul ses v lásce)

Urvané srdce,
tepe jen setrvačností v dlani,
žiješ si život bez radostí
a se strachem před obavami...

že osud ti potřetí ukáže, jak si Tě drží pevně ve své dlani...
(třetí osudové potrestání - ...)
Autor Diablek, 19.08.2008
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: toužím.jít.dál, co zivot dal i vzal, Erion Fate
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Určitě nejsi hloupým technikem ... žádné potrestání, ale lásku Ti od srdce přeji ...

05.01.2009 10:19:00 | toužím.jít.dál

Diky.

01.05.2016 00:43:29 | Diablek

zase bude líp... Drž se

04.10.2008 13:45:00 | Erion Fate

...Jsem tu pro Tebe...

19.09.2008 19:03:00 | kukaska

...nevzdávej to!

24.08.2008 21:42:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí