Jak... ?

Jak... ?

Anotace: ....bráškovi...bráškovi??

Jak se hledá cesta,
když už není k nalezení?
Jak zachovat v srdci něco,
co tam dávno není?
Jak zastavit slzu,
při každém bližším kroku?
Jak si jenom vzpomenout,
kolik je to roků..??

*** po čase dlouhém, ***
*** se vzpomínky vytrácí, ***
*** co jednou ztratí se, ***
*** víckrát se nevrací!!! ***
Autor Sana.sorrow, 20.08.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslenka dobra, zpracovani by mohlo byt lepsi,hlavne co se rytmu tyce...

20.08.2008 11:35:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí