Koktejl

Koktejl

Anotace: Bez.

Zimnice žár,
střídavý proud,
koktejl na vlastním těle,
poslední láska pryč.

Není už pro tebe,
řveš srdcem do nebe,
odpověď žádná,
zkoušíš to dál.

Větřík na čele,
v zapadlém kostele,
modlí se víc srdcí,
co ztratila lásku.

Srdce je kostelem,
poustevnou k žití,
blít smutek se chystá,
brouček lucerničkou svítí.

Kam chodí srdce,
co padla ve válce o lásku?

Lazaret srdcí,
je tento svět.

Rvalo ses do konce,
poslední nádech,
lékař vytáhl dalšího kojence.

Přeběhl jelen,
přes cestu života,
honí se za laní,
patrony nasadí-myslivec,
co střílí lásky.

Sundal jsem pušku z ramene…
Autor IvoMaria, 20.08.2008
Přečteno 263x
Tipy 12
Poslední tipující: okapovaroura, WAYWARD, Myrja, Bíša, malá a šikovná, Iva Borecká, Rbb, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...well well well welmi dobrá

20.08.2008 20:09:00 | WAYWARD

..líbí se mi jak máš psáno..i když moc smutné-bolavé..

20.08.2008 08:26:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí