HERO

HERO

Anotace: nic

Tak dej si ještě páva
vždyť je to dobrý zboží
volavka popelavá
se ke tvejm nohám složí
a slunce zkrvaví.
Obzor se otočí
a kolem obočí
brázdy jak vlny sčeří
večerem ten co z tajných dveří
zvony rozezí
závojem zvuků sezvaných nocí
zahalíš věci co v hlavě zuří
možná se projdeš po cimbuří
a nebo nebem nebezpečně
konečně poznáš co je věčně.
Autor zenge, 22.08.2008
Přečteno 244x
Tipy 8
Poslední tipující: pamp_elka, Holis, Psavec, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí