Žovit

Žovit

Anotace: jkaý je

Na pustém nádraží........itšiputsán ménlp aN
posedávali........................avd ilědes
holubi..................................édil
měli mnoho trápení ...ilipárten es míč énidej
co se týče jídla..................oldíj olyb
a páření............................íneřáp a
ale jinak............................kanij a
zcela bezstarostný .............otsorpan ilyb
život................................ílafuoz
Autor Fuori dal mondo, 22.08.2008
Přečteno 303x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Unyle Pěl, p.a.j.i.s.e.k., Fay, Holis, okapovaroura, enigman, Maro Deives, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle mě dostalo, fakt skvělý.... ;)

03.09.2008 19:26:00 | p.a.j.i.s.e.k.

excelentní :D

25.08.2008 08:41:00 | Fay

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí