Bezvědomí

Bezvědomí

Anotace: Ztratil jsem se ve Tvých očích, hypnotizován!!

Bezvědomí, téměř
díky Tobě začínám snít
vkrádám se do snu
a vyklouzávám z
pocitu vědomí

Tak rozsviť světlo
zažehni plamen
jednej čestně
ztratil jsem se
ve Tvých očích
hypnotizován
sny nikdy nezklamou

Bezvědomí, téměř
díky Tobě začínám snít
vkrádám se do sna
a vyklouzávám
život nemá žádný smysl

Těla se hýbou
barvy se mění
dívko, jsi zvláštní
zde uvnitř
jsem doma
jsem živý

Neměj strach
už odplouvám

Bezvědomí, téměř
díky Tobě začínám snít
vkrádám se do sna
a vyklouzávám z
pocitu vědomí

Bezvědomí, téměř

Bezvědomí, téměř

Bezvědomí
Autor Quoman, 24.08.2008
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí