Chůze v mých stopách

Chůze v mých stopách

Anotace: Nehledám čisté svědomí nebo klid duše!!

Řekl bych ti toho tolik o tom
co mi dává pořádně zabrat
o bolesti
jíž jsem byl podroben
ale sám Ježíš by zčervenal
nespočetné hostiny u mých nohou
zakázané ovoce pro mne k jídlu
ale myslím
že by se ti zrychlil tep

Teď nehledám odpuštění
za věci jež jsem učinil
ale dříve než dojdeš k svému závěru
zkus jít v mých stopách

Budeš klopýtat v mých šlépějích
dodržuj ty samé podmínky jako já
jestli chceš jít v mých stopách

Mravnost by se zamračila
slušnost by zrak odvrátila
osud ze mě dělá
obětního beránka
ale já vám teď slibuji
můj soudce a porotci
mé úmysly nemohou být čistší
můj případ je ještě snadnější

Nehledám čisté svědomí nebo klid duše
po všem co jsem prožil
ale dříve než začneme mluvit o pokání
zkus jít v mých stopách

Budeš klopýtat v mých šlépějích
dodržuj ty samé schůzky jako já
jestli chceš jít v mých stopách

Zkus chodit v mých stopách
Autor Quoman, 25.08.2008
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: okapovaroura, jedam, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je to zvláštní,dost upřímné tip

25.08.2008 10:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí