... ::: Konec ::: ...

... ::: Konec ::: ...

Anotace: 23:10 není co dodat =)

Minulost je pryč,
co bylo již není.
jak ztracené v propasti
ty vzpomínky jsou.
Ty vzpomínky o nás dvou.

Druhý břeh tiše vítá.
Mlčky na tebe pohlíží.
V dáli pomali svítá,
ale tebe to už netíží.

Nic není jak se zdá,
současnost je prokletá.
V očích slzy,
jak perly z hlubin.

Dávám sbohem minulosti.
Vše je pryč
a to co je
nepřišlo
už ani nepříjde.
Slunce
nevyšlo
a nikdy nevyjde.
Autor deSolAxe, 21.08.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Saqaráta! Přestaň smutnit!
(básnička nádherná, co řikat, dyž se stejnak budu furt a enem vopakovat!!!)

09.11.2005 09:09:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí