jazz / club

jazz / club

Anotace: omfg, od nactiletyho slashe pro verunizzykurt/a

Půjdeme do toho slavného rockového klubu
s jazzovým přístupem k věci
budeme sedět u stolku
a srkat kolu.
Taky budeme pozorovat
všechny jazzmany a bluesmany
s rockovým nádechem
a notnou dávkou sex-appealu
co se toho večera vystřídají
na scéně.
A budeme si to užívat
/minimálně já/
protože
to bude jeden z nejlepších dnů
v mym zpropadenym životě
a to prostě vim.

Budeme tleskat
jakoby to bylo naposledy
nebudeme vůbec chtít přestat
a pak si cestou domů
ve vlaku
budeme vyprávět o
úžasnym kytaristovi
klavíristovi
a tom chlapci od stolu vedle
co se podobal jednomu z našich idolů
a co měl tak fajnovej klobouk.
Bude to prostě
paráda
protože to bude
náš
večer.
Autor Layla., 26.08.2008
Přečteno 211x
Tipy 11
Poslední tipující: Veru, Bíša, embryo v hlave, danaska, její alter ego, Erion Fate, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň, má charisma. Prostě mě něčím oslovila.

26.08.2008 16:12:00 | danaska

...1*...

26.08.2008 11:55:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí