day dreaming /II/

day dreaming /II/

Anotace: venovano

Budeme ležet pod širym nebem
pozorovat hvězdy
ani jeden z nás je
nebude znát
ale komu to vadí /?/
a budeme se držet za ruce
až jedna z nich bude padat.
- nebo klidně -
můžem bejt úplně na sračky
na nějakym rockovym koncertě
a vyspat se spolu na hajzlech
prej je to naprosto fajn
a na místě prej /přece/ nezáleží
/v jazz/blues barech se tohle nedělá/

Půjdu domu po prašný cestě
a bude na mě pršet
/je mi to jedno/
vlastně ne
bude krásně
sluníčko mi bude pražit do zad
a tvojí džínovou bundu
budu mít přehozenou
přes rameno
a ten prach všude kolem
mi bude lítat do očí
vlastně mi ani tohle nebude vadit
a doma bys mohl čekat ty
/vim, že nebudeš :)/
a víš
asi tě chci tak moc
že jsem ochotná tvrdit:
"Proč by vážnej vztah
nemohl trvat jen jednu noc?"
/jo, souhlasim, je to se mnou špatný/
Vážnej vztah s tebou
by mohl bejt vážně skvělej
jenže nevim
co vlastně chceš
vim co chci já
/to asi nestačí, co?/
spíš teda je mi jasný
koho nechceš
možná kdybych byla jiná
/úplně/
jenže to nebudu
/předpokládám/
takže mám smůlu
a vůbec nechápu
proč
mám při tomhle
úsměv na tváři
ale vyhovuje mi to
protože
ty zpropadený blbý nálady
/rok a půl zpátky/
mě fakt nebavěj
vždyť je to příšerná nuda
"Musíš život milovat, bejby,
protože umírání je
hrozná otrava."
/Sinatra/
Autor Layla., 26.08.2008
Přečteno 298x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, embryo v hlave, její alter ego, Rbb, enigman, WAYWARD, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodne dobra... je dobre,ze vis,co chces... v podstate to vi kazdej, ale jen nekdo to umi rict...
zij dal naplno !:-)
supr basen..moc libi..˘

26.08.2008 21:22:00 | embryo v hlave

...paráda

26.08.2008 12:06:00 | WAYWARD

...1*...

26.08.2008 11:57:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí