Nenažraný rak

Nenažraný rak

Anotace: Tak jsem to dopsal a přepnul na zprávy a najednou čtu, že zemřel Dočolomanský na rakovinu. Asi předzvěst. Budiž mu země lehká.

Nejsem schopen plnit své sny,
asi se ubírají jiným směrem,
v proudu času kdy zlé jsou dny,
naplňuji duši častým hněvem.

A tak uhašen větrem jak svíce,
uhašen a vnořen do vody,
srdce mi bije už trhá plíce
žaludek plave jak na moři.

Zrak se mi zakalil nevidím nebe,
sluch náhle oněměl neslyším křik,
do morku kostí mráz se mi dere,
v oku to zajiskří náhle mám tik.

Co se to děje s mojí schránkou,
proč mě tak náhle opouští,
proč zdraví odchází postraní brankou,
vnitřně jsem vyprahlý vysušen na poušti.

Tiše se rozpadám v zemitý prach,
tiše jen s bolestí sobě vlastní,
člověk co neležel na marách,
může jen doufat a smutně si zasnít.
Autor Ďábel sám, 26.08.2008
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, Bíša, igniss, okapovaroura, Holis, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..tvé dílko se mi líbí..

27.08.2008 07:46:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí