Sebe-dražie

Sebe-dražie

Anotace: Sebe-dražie

Sebedražie,
tam je blaženě.
Tam lidi draží,
své krásky.

Vesnice to už není,
Je to metropole,
Ver mi.
Už tam nemají ani pole.

Postavili tam kluby.
V nich potkávám kluky,
Jak tam pálej špeky,
Prohánějí štětky.

Tu si nikdo hlavu neláme,
Když pětku na vízu dostane.
Tak či tak, ven půjde,
A tam to pořádně rozjede.

Slovensko by bez ní nebylo nic,
V Blavě začíná být velký hic.
Sebedražie nastupuje na scénu,
Navždy bude blízko srdci mému.
Autor James Tony, 28.08.2008
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí