Napsal jsem báseň

Napsal jsem báseň

Anotace: k čemu to?

Napsal jsem báseň

Napsal jsem báseň ze dna svého srdce
Kterou nikdo nechce.

Napsal jsem báseň, která básní není
Která je jen kupou prázdných slov co nikdo neocení.

Šrot co se válí na smetišti.
Ale i ten šrot má svoji hitorii...
A taky duši.

Napsal jsem báseň v níž jednou bylo vše,
Co jsem chtěl kdy říct,
Ale lidé, lidé to asi nepochopili
Nebo nevím,
Já se na něco nezlobím,
Prostě si řeknu - tak zas nic...

A jede se dál
A nikdo neví kam
Dokud není život pryč...
Autor Notorhead, 28.08.2008
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život je kýč čeče, není basen jako basen, basni nelze nezyvat vse, co clovek vyblije na papir, to sorry

28.08.2008 21:39:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí