KE KOMENTÁŘŮM

KE KOMENTÁŘŮM

Anotace: .... pro komentátorníky :-))...většinou anonymy :-(

Přesto,že času moc nemám,
ráda k počítači sedám.
Dnes zhasla mi básnická záře.
Nevadí, probírala jsem komentáře.

Bylo to zajímavém čtení,
které nutí k zamyšlení,
proč někdo tu na literu je
a s oblibou slovem ubližuje?

Proč píše a jenom nadává,
používá slova hnusná - NE vybraná.
Nebo mu jen o to jde,
že druhým ubližuje a zraňuje?

Proto než napíšeš komentář,
rozmysli si co na papír dáš!
Autor Dalimila, 22.08.2005
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí