Zlatej důl

Zlatej důl

Anotace: všeho do času

pravda se nenosí
mnozí se honosí
když hřeší že nemusí dát na modlení
vždyť je světlo denní
je to důvod s prodlení
to je poslední čtení

nelámej nad nikým hůl
život je možná
oheň a voda
život je cukr a sůl
dá ti od všeho půl

dneska jsi na koni
vozí tě v kočáře
zítra jsi podkoní
mají tě za lháře
kdo tě dnes dohoní
kdo ti hřích dokáže
zítra jdeš o holi
na schůzku s notářem

neváhej dát nažrat lvům
výběrčí daní whisky a soda
jeho je dnes zlatej důl
zítra má prázdnej stůl
Autor Elisha, 29.08.2008
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, Holis, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

hodně dobré

30.08.2008 00:23:00 | Myrja

Pravdivá a dobře napsaná:o)

30.08.2008 00:10:00 | Holis

...je už to takové noční a o to "lepšejší"

29.08.2008 23:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí