Lahvička v koupelně

Lahvička v koupelně

Anotace: .

Nečtu složení
na lahvičkách
detoxikačních řad
co mi čistí obličej

Sobě natruc
zhubnu další kilo

Vyryju si do kůže
že už zmizel chtíč
i jeho červené oči
už se mi nebude
zrychlovat tep

Loupu se ze své
letní skořábky
a ani mastný olej
co do sebe vtírám
mi nepomůže

Stovky stránek
nezajímavých knih
kterýma se brodím

Stěny pokoje
si vymaluju řasenkou
jen tak pro radost

Nech mě
prospat celý den
a jít
do opuštěného domu
s vymlácenými okny

Pokreslím tě popelem
z dětského hřiště

Mě se nic stát nemůže
za nočních projížděk
po neosvětlených kopcích

Miluju svou/tvou
spontánnost
i chuť deště
co mi kroutí vlasy
Autor jitro, 30.08.2008
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: kryndy, Holis, WhiteSkull, její alter ego, Myrja, okapovaroura, Raallio, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co věta to perla. tleskám

18.09.2008 17:47:00 | kryndy

Nádherná... Myslím to vmasírovávání si mastného oleje...au

30.08.2008 20:28:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí