Vysněný...

Vysněný...

°

Spolu a přitom bez sebe
máš rád mě a já zas tebe,

změnil jsi mě,
nikdy se to nedozvíš,

možná někdy - až se objevíš -

skočím ti do náruče, bez důvodů,
ty kráčet vedle budeš ve svatebním průvodu

( celý život )

°
Autor padající do neznáma, 31.08.2008
Přečteno 218x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí