VŠEM HEZKÝ DEN

VŠEM HEZKÝ DEN

Anotace: ... nooo taková jako z první třídy...no a co - nic jiného mě nenapadá :-))) sorry

Šťastnou cestu do práce
a celý pohodový den,
posílám ti milá prvním paprskem.

To bylo dnešní probuzení.
Ať si kdo chce co chce říká,
nad mé Sluníčko není.

I já přeji vám tu všem,
krásný, vlahý, hezký den.
Ať každému přinese lásku a pohodičku
jako mě a mému Sluníčku :-)!
Autor Dalimila, 23.08.2005
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí