Nečitelná

Nečitelná

Anotace: ..

nekonečný příběh tvůj chci číst
když usínám tak zapomínám list
čísla se míhají
a děj jde stále dál
a slova splývají
píší tvůj monogram na polštáři

včera byl jasný tvé zápletky děj
dnes slova provádějí zvláštní rej
ve tvé tváři
hledám v snáři
ten správný význam slova beznaděj

nemám tě přečtenou a nevím co chceš říct
nejseš mi ozvěnou jsi nepopsaný list
nejsem si vůbec jist
o čem budeme zítra spolu číst
možností hádám je tak na tisíc

psychologové zvláštních postřehů
hledají indicie ve sněhu
co roztává když dýcháš víc a víc
ten banální děj bývá bez hranic

jako když pustíš stádo z výběhu
je nečekaný zvrat tvých příběhů
mít život tvůj vepsaný ve své tváří
ingoustem v kalamáři
nebráním vráskám dát se do běhu
Autor Elisha, 31.08.2008
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: Tanzania, okapovaroura, Bůchví..., spare, Myrja, SZN
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

začetla jsem se do děje.Pro mě velmi působivé.ST

14.06.2009 20:07:00 | Tanzania

zajímavé dílko

31.08.2008 18:11:00 | Myrja

...a kdo je čitelný...

31.08.2008 15:35:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí