LOUPEŽ STOLETÍ

LOUPEŽ STOLETÍ

Anotace: poslouchat rohovor se nesluší, ale tenhle mě rval za uši

na protější židli tu sedíš a nic nevnímáš
jseš ten co tu bydlí nebo tady jen přežíváš
je to tvář tolik cizí a nechápu proč
ve vlaku co mizí
ty křičel si skoč za mnou skoč

byl to první a poslední zbytečnej krok do prázdna
prázdnej byl život s tebou
i duše je dutá
a pravá je levou
a tráva je žlutá
a chybí tu vzduch
a proti mně snad sedí duch

chci projít tvým tělem a vzít si to co bylo mý
a krvavým perem se podepsat na šeky tvý
teď zaplatíš chudáku
bez duše ve fraku
zaplatíš prokletím za loupež století

jsi průhledná nula a účet tvůj má hodně nul
já byla tak chudá a dala ti ze všeho půl
pak přišly ta nuly a ůčty a posvětí
tunel v mý duši byla loupež století

ať zloděj z mýho života naždy odletí
teď zmizíš mi z očí než napočítám do pěti
raz dva
Autor Elisha, 31.08.2008
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: okapovaroura, Lota, grázlík, spare, blue, Psavec, Holis, Myrja, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

...vidíš, a mně se velmi líbí forma jakou píšeš...

06.09.2008 10:36:00 | Lota

tři čtyři

01.09.2008 02:23:00 | blue

...já jsem méně náročný ST :-)

31.08.2008 14:44:00 | WAYWARD

zvolila bych jinou formu napsani.
k zaveru uz se moc opakujes, temi nulami atd...jinak myslenka dobra,ale ten zaver to kazi

31.08.2008 14:32:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí