O můrách a svědomí

O můrách a svědomí

Anotace: :(

Nerad se schovávám za něčí bolest
nechci už hnilobu z duše si pít
prudce se postavím udělám protest
copak lze ve lhaní v pohodě žít?

Nechci se dotýkat svých planých slibů
nechci si vetovat myšlenky dne
všechno to spálím v ohništi krbu
stihnu to rychle stihnu to hned.

Nechci se hanobit za hříšné myšlenky
nemám už chuť měnit své sny
házím svá zklamání jak malé hliněnky
do důlku podzemí v marnosti hry.

Nechte mě spočinout v klidu své duše
chci tiše splynout tu s okolím
každý z vás poznal jak svědomí kouše
je jenom na mě zdali to ustojím.
Autor Ďábel sám, 01.09.2008
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Walentine, SZN, Bíša, Myrja, hanele m., pejrak, igniss, sioned
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedine, co mi na te basni vadi je, ze nechces pit tu hnilobu...to je dost fujtajbl obrat a pak , že nektere casti basne jsou tam jen pro rym, coz je az do oci bijíci, to mi vadí

02.09.2008 08:05:00 | saddova

jo...je to tak...

02.09.2008 06:56:00 | SZN

tomuhle rozumím, dobře napsané

01.09.2008 21:56:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí