Tatínek právě zemřel . . .

Tatínek právě zemřel . . .

Anotace: Na odchod nejbližších nejsme nikdy připraveni, ať je odchod náhlý či nemoc trvá mnoho měsíců,bolest je vždy stejná.

Tatínek právě zemřel . . .
Tři prázdná slova na displeji mobilního telefonu.

Tatínek právě zemřel . . .
čtu dokola tu zprávu.
tatínek právě zemřel . . .
a usínám až k ránu.

V hlavě jen tepot malých okovaných botek,
nezbyla ani slza na zármutek,
až na dno vyhořela duše moje celá,
jak zoufalstvím a bolestí se chvěla.

Vše kolem zůstalo černobílé,
každého jednou čeká tahle chvíle,
ochromen, prázdný budeš jednou stát,
ten tam je všechen chladný majestát,
jen bolest a žal srdce svírá
a v život nezbyla ti víra.

Tak v koutku tiše stojím stranou,
vesla rozčísla hladinu,
jen ještě chvíli nech mne tady,
Chárone, aspoň hodinu.
Autor Ališa, 02.09.2008
Přečteno 421x
Tipy 6
Poslední tipující: Churry, Holis, Květka Š., Teop, Myrja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky to znám...slzy,smutek,vzpomínky.

02.09.2008 23:04:00 | Květka Š.

Už mne to také bohužel potkalo a cítím s Tebou. Poslední sloka je zvlášť působivá.

02.09.2008 22:50:00 | Teop

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí