Titulek: ! (krátký název): Láska

Titulek: ! (krátký název): Láska

Anotace: Vše čím pro mě jsi...

Láska je ruská ruleta,
s plným zásobníkem,
city podávané zatepla,
mariáš s podvodníkem,

láska je mýtus,
víra pro ateisty,
kobylí výtrus,
halucinogenní listy,

láska je hlaveň devítky,
do níž jen tupě civíš,
žádný ohledy, servítky,
zavři hubu, co se divíš?

láska je opiát básníků,
prázdný dárek Vánoční,
vypálená pole chasníků,
a děvka těsně po noční,

láska je věčné téma,
táta sibující věci,
na které prostě nemá,
tati, už nic nechci,

láska je síla,
ovládající davy,
srdeční kýla,
bižu 100% pravý,

láska netrvá věky,
spíš nepatrnou chvíli,
není pro ty měkký,
těm kazí žíly,

láska má stín z rozchodu,
čpící z ní jak rum z fotra,
podobná veřejnému záchodu,
který se jen málo větrá,

láska je selhání mozku,
pudová záležitost chemie,
auto shnilé od podvozku,
špína kterou nic nesmyje,

láska je slepota,
ubohá mýlka boha,
diktující despota,
milenka beroucí roha,

láska je plnej septik,
kde plavou krásný slova,
láska je starej skeptik,
co bodne jednou zas a znova,

(Láska je:)...

jed který lačně piju,
v jeho trpkosti a kráse,
důvod proč ještě žiju,
žil sem a žít budu zase.
Autor pTk, 02.09.2008
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, kikis, J.U. Ray, teranosaur, Čarokrásná dívka od vedle, dablik007, Myrja
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tolik podob a stále je to jen jeden pojem...jo láska je všelijaká. Za ST :o)

14.02.2009 15:13:00 | kikis

moc zajímavá báseň, není v ní nic, s čím bych nesouhlasila...

21.09.2008 21:55:00 | teranosaur

Přiznám se, že si mi mírně vyrazil dech. Za ST. A kdyby to šlo, dám Ti i víc. Moc pěkná.

10.09.2008 04:12:00 | Čarokrásná dívka od vedle

Po tech, co me rozesmaly jedna, nad kterou jsem se zamyslela.. Mas pravdu.. Jinak se mi libi forma, kterou jsi to napsal.. ST

07.09.2008 18:45:00 | dablik007

docela drsný ...

02.09.2008 22:33:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí