Láska mimo hrob

Láska mimo hrob

Anotace: Mladík miluje krásnou Julii, dceru mafiánského bosse.... Co se z toho vyklube???

Mám dívku
s tělem bohyně
mozkem génia
a mastnými kapsami

nemusím je čistit
má čisté kapsy
s roličkami peněz
tucty pětitisícovek

vedle ní se cítím
jako vandrák
její otec je
bossem mafie

jestli sí ji
nevezmu
zabije mě

ptám se proč
jsem chudý
(chudák)
nemám žádné peníze
ani auto

odpoví mi,
že je se mnou šťastná
nikdy s nikým nebyla víc
a já se nemusím
bát o svou
budoucnost

rozhodně ne
tak moc jako
o svůj život
pokud nepřijmu jeho návrh

ptám se
ať mi
jej poví

odpoví, že
budu jeho pravá ruka
-ruka mafiánského podsvětí-
(nechci pracovat pro mafii)
nemám na vybranou

Julii miluju
jejího otce
nenávidím

dává mi
na rozmyšlenou
já namítám

děkuji pane
(Julia mi nikdy neřekla své přijmení
a její papá se mi nikdy nepředstavil)
nejspíš proto, abych
ho nepráskl fízlům
(to bych už byl pod kytkama)

s vaší dcerou
se ožením
ale z čisté lásky
nejde mi o peníze
ani její ani ty vaše

s vámi pracovat nechci
práci mám slušnou
a pokud mě zabijete
jenom proto, že odmítám
vaši "pracovní" nabídku
svou dceru uděláte nešťastnou

Miluje mě
já miluju ji
tak proč ničit
něco tak krásného
jako je Opravdová Láska

Říká se: Láska až za hrob
v mém případě: Láska mimo hrob

Naštěstí
zatím
žiju
Autor Tomáš Přidal, 03.09.2008
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí