Přátelství

Přátelství

Anotace: Pro člověka mně blízkého... zde z Literu:-)

Zavři oči zasněné,
Pohlédni do mého srdce,
Cítím, že máš trápení,
Oddechuj…mělce a prudce.

Pohladím tě,
Uklidni se,
Jsem mimo stejně jako ty,
Naše cesty uklidní se,
I milostné záchvaty.

Jsi kamarád s bílou duší,
Pro mě víc než kdokoliv,
To trápení ti moc nesluší,
Pojď podniknout cokoliv.

Kdybych mohla, kamaráde,
Vezmou Tvou bolest na sebe,
I když sama trápení mám –
Do pekla či do nebe.

Nevím, kam jdu,
Ztrácím se, přelétám a neusadím –
Lidské duše na potkání
Bolestí svou jemně hladím.

Obejmi mě, kamaráde,
A zbav nás oba napětí.
To, co bylo nevrátí se,
Teď pomůže jen objetí.
Autor Ammazonic, 04.09.2008
Přečteno 749x
Tipy 9
Poslední tipující: Mraveneček, sondulacek, Bíša, Pišák, enigman, Káňátko, blue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

To je moc krásné...Musí být krásné být Tvým kamarádem =)

04.09.2008 08:01:00 | Káňátko

Také posílám virtuální objetí:-) A děkuji za Tvé...:-)))

04.09.2008 07:49:00 | Ammazonic

máš pravu, moc krásná, posílám virtuální obejmutí :)

04.09.2008 07:48:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí