Chudobka

Chudobka

Anotace: ..

Bez okvětních lístků
7 hříchů
sedmikrásky
a další závislosti

Se suchou kůží
bez gramu tuku
pod ní
ulámanými nehty
si hladím kosti

Nepozřu už ani
zrnko cukru

Vybrečím se
do polštáře
vysměju zrcadlu
co na mě
po ránu
tupě zírá
a třepotá
dlouhými řasami

Můra mi každou noc
klepe na okno
vpouštím ji dovnitř
a pak až do rána
se spolu
svíjíme
v tanci
svalových slabostí
a krečích rozkoše

Dotýkám se
svého průhledného
odrazu
éterická bytost
starorůžové barvy

Halím se
do dětského pudru
pod závojem
z pavoučích sítí
schoulím se do sebe

Zhynu
přišpendlená jako motýl
v prachu
vybledlých tváří
a se svým jménem
vyrytým do paže

Říkali mi Chudobka
Autor jitro, 04.09.2008
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: dablik007, NikitaNikaT., jedam, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

závist, má milá oblečená

04.09.2008 21:31:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí