Můra na slunci

Můra na slunci

Anotace: Probuď se vždy jen ve světě,který je ti nejbližší

Hašteřivý cvrkot a slunce žár
vábí černou kuklu v trávě.
Ten malý tvor uvnitř,snad se i bál
jak paprsky hladily ho hravě,
přimkl blíž svůj temný háv
a nepustil je dál.
Přicházel večer,v kostele zvonili klekání
mně dýchalo se mnohem snáz.
S usměvem k můře se nakláním
a šeptám:"Přišel tvůj čas"
Tu noc dalo se z nebe číst,
spáčův neklidný byl sen.
Z lesů hřměly tóny varhanů.
A když jitro přinášelo nový den,
zbyl v trávě už jen prázdný list.
Autor Iz, 06.09.2008
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: okapovaroura, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí