Na tom nezáleží

Na tom nezáleží

Anotace: Jsem šťastný že tě mám dokonce i když tu nejsi.

Jsem šťastný že tě mám
dokonce i když tu nejsi
vím že někde sníš
i když to o mě není

Nezáleží na tom
jestli vše skončí
nic netrvá věčně
ale teď se modlím
abychom zůstali spolu

Tvé přátelství mě hřeje
i když jsi daleko
a jsem šťastný
že možná nikdy
nepoznáme onen den

Když se líbáme
radši nepředstírej
že jsem ti scházel
žárlivá mysl je
z těch nejhorších

Kdybychom se měli znovu potkat
nezkoušej vše dávat dohromady
jen si tak klidně ke mě lehni

Nejvíce ze všeho
ti budu děkovat
za tvou přízeň
jsem v rozpacích
téměř úplně zdrcen
protože jsem si
žádnou nezasloužil
Autor Quoman, 06.09.2008
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: bajli33, okapovaroura, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí