Bitva tří set

Bitva tří set

Anotace: Hodně mě inspirují tyto hrdinské filmy...

Za slávu a svou zemi bojujem.
Tu naší rodnou,kterou přes všechny
její chyby milujem.
Za všechno dobré i špatné,
my položíme život svůj,
abychom v otroctví nemuseli
kydat cizích vládců hnůj.
Slavná smrt není, to je jen uklidnění,
které říkáme si my, abychom se smrti nebáli.
Naše země nám to vrátí,
když naše potomky od válek ušetří.
Od narození učíme se,
že smrt za vlast,
ruku v ruce se slávou říká:,,Jde se,“
Bojujem za ty
co bojovat nemůžou sami.
Děti, ženy, starce,
těm všem se nebojuje hladce.
Proto jsme tu my,
naše kopí, meče, štíty,
aby nepřátele pokosili
a rodinu tím zachránili.
Když po bitvě je,
už téměř nic necítíme,
prohráli jsme,
ale naše odplata bude velká a tvrdá,
tak jako když jestřáb svou kořist drápy trhá. V mysli našich budeme žít navěky,
tím že postavili jsme se za rodiny a za děti.
Autor Endosh, 07.09.2008
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí