Smutek

Smutek

Anotace: ...

Smutek - to je to slovo,
už to umím vyjádřit.
Co právě se ve mně odehrálo?
Kam jen to zařadit.

Co to vlastně znamená,
zvláštní to výraz,
jako dívka plamenná,
kterou uchvátil mráz.

Smutné jsou dny,
když sedíš sám,
ve stínu duny
- sám a sám -
už to ani nevnímám.

Proč jsem ten pocit musela zažít,
proč není jen štěstí?
Kolik lidí díky válce muselo umřít
a přinést ostatní do neeštěstí.

Vždyť je to strašné,
copak nikdo necítí to co já?
Jak počasí nevlídné,
když pohltí stébla slaměná.
Autor Olšinka, 07.09.2008
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj,máš moc pěkný básničky...

09.09.2008 19:43:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí