Stavitelská...

Stavitelská...

Anotace: základ,skelet,budova...možná zubu času odolá...

základní materiál
kámen,myšlenky,vjem
trochu se porozhlédnout
popást
prožít
pokud možno
vědomě nekrást...

vybrat pěkný místo
vykopat,namíchat,rozlít
jako pokaždý,tak i dneska
hotová základová deska...

nosná kostra
ušlechtilý dřevo
nebo kujný železo
výplň
cihla zvonivka a sklo
stavba na hrubo...

naplnit,doplnit,vyzdobit
omítka,keramika
okna,dveře,střecha
budova
na klíč čeká...

někdo jen nahlédne
někdo zaklepe,navštíví
někdo zůstane,zabydlí...

obydlí dokončeno
tělo oblečeno
snad akorát...

jo,ještě klíče
hlavně ty správný,
aby pasovaly do zámku...

Na shledanou
ať se Vám krásně bydlí
jako na zámku...

já jdu po práci spát...

do svýho...
Autor enigman, 10.09.2008
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Churry, igniss, Jiparo, Ammazonic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí