Pohled Lásky

Pohled Lásky

Anotace: Chyby se dělají a já se z nich učím!

Miluji Tě o to víc.
Sliboval jsi já to vím.
Polibek jsi dostal tak nech mě být.
Chybíš mi a co já s tím.
Miluji tě odpustíš?
Pohled do očí odpoví.
Je to ano pravdivý?
Miluji Tě to už víš.
Ztratit Tě bych nechtěla.
Co naděláš den začíná.
Srdce naše se spojila a svíce zhořela.
Štěstí dar a dar býti Milován.
Dary příjmány srdci štěstí.
Jsem zas stebou To je dar ¨.
Dar být Milován.
Autor P.a.j.u.s.k.a.K, 11.09.2008
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí