Pomluvy.....

Pomluvy.....

Anotace: Žijeme ve světě lží a pomluv, tak jako naši předci... ani ti neměli na růžích ustláno...

Miluju tě,
já tebe taky...
Šklebím se do zrcadla,
a přitom posílám vzdušný polibek.

Jsem prý tak trochu magor,
říká máma...
A já jí věřím,
je to přeci moje maminka ,no ne?

Nesnáším intriky,
a možná proto...
Jsem člověk,
kterýmu všechno vidíš ve tváři....

Je to špatný?
lidi říkaj, že ne...
Ale lidi toho už nakecali, že?
a nebo mají pravdu?

Nevadí, neřeším je,
záleží mi na kamarádech a na rodině....
Na tý hlavně,
protože oni jsou ti kteří mě mají rádi....

A ne ti,
kteří říkaj do obličeje...
Jak mi to sluší...
a pak za mými zády nechutně pomlouvají....

Na takový lidi,
je nejlepší plivnout...
Protože když jim to řekneš do očí,
zapíraj.....

Nemají svědomí,
je jim jedno, že ubližují víc....
Než, kdyby řekli pravdu,
nezáleží jim jak se ostatní cítí....

A to je zlý
Autor whiolet, 11.09.2008
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: fijalka, Oťas, Lota, Veru, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...jo, to je Tvůj rukopis...otevřený a nezáludný...

18.09.2008 13:09:00 | Lota

Má myšlenku...dobrá. /a zase díky za návštěvu u mě a za komentíky/

14.09.2008 09:27:00 | Veru

asi se skrývají,
a na lepší pátky čekaji?

11.09.2008 17:18:00 | whiolet

...tak to bohužel chodí,kde jsou ti hodní,kam oni chodí?

11.09.2008 16:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí