Ať si ji každý nazve sám..

Ať si ji každý nazve sám..

Anotace: "Matějovská"...

Jemnou vůni jasmínu
naprázdno stříkám do atmosféry
a za dřívějším účelem vonět ti
zbyly jen fleky na bledé košili
o něco větší ozonové díry v nebi
a o něco méně naděje
že by šel čas vrátit.
A tak smývám vůni květů
Co jen pro tebe rozkvétaly
Z šíje
která se tvých polibků nedočkala.

Kéž by štěstí znovu při nás stálo
já nepodváděla bych tě ve snech
kéž by lásky bylo v nás hodně, ne málo
já neproklínala bych tě ve dnech.
Autor a n d r é, 12.09.2008
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, 11477, melebele, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuhle mám rád. píšeš podobně

12.09.2008 14:02:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí