Na rozloučenou a na shledanou

Na rozloučenou a na shledanou

Anotace: věnování

tichý moment překvapení
rozpíná se jako inkoust ve vodě
co bylo, už tu není
vše náhle chutná po soli a tmě

tiše vkrádá se bolest dusivá
je stále těžší na hrudi
ta ledová růže v tobě se usmívá
při doteku však zastudí

jak je ti, já nemusím se ptát
vždyť posíláš mi úsměv a polibek
teď nechám si o tobě už jen zdát
při snění jsi tak blízko, na dotek

spousty obrázků před očima vstanou
ty naše srdce si uchovají
na rozloučenou a na shledanou
teď andělé tě objímají

ty tisíce obrazů radosti živé
v jednu nádhernou vzpomínku splynou
až budu hledat tvé světlo libé
tví andělé mi tě láskyplně připomenou...
Autor nrocinu Jednorožec, 12.09.2008
Přečteno 404x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiparo, Triffid Kolbe, Bíša, *whatsoever*, Anejet
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí