Noční můra

Noční můra

Anotace: ajaj

Ne,
křičela jsem ze spánku,
to noční strachy,
přijaly mou pozvánku,
nenapsanou...

Budí mě můra noční,
a já v potu procitám,
na stolku kvítí luční,
čichem ani nevnímám,
necítím...

Noci snažím přivyknout,
a nebát se,
snům zcela uniknout,
a nedat se,
zlákat spánkem...

Oči držím otevřené,
ale mysl unavená je,
otázky nevyřčené,
stále je tu naděje,
že byla poslední...
Autor Neff, 13.09.2008
Přečteno 266x
Tipy 7
Poslední tipující: ann-ihilation, UCET KE ZRUSENI, jedam, fuu, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí