Kulisy

Kulisy

Anotace: Jsme loutky v kulisách či kulisy loutkám?

Je hrdelním zločinem chtít po člověku
aby vstal před desátou ráno
stejně jako dát reklamu
během dobrýho filmu.

Schizofrenní počasí venku se
ještě pořád nerozhodlo,
co vlastně chce.
Zato venku bloumají tisíce lidí,
s mastnými vlasy,
s kalhotami, které mají přestně ty
módní díry
a pomalu umírají,
s očima, ušima a ústy,
zalepenými lepkavou
kaší blahobytu.
Posedávají v Mc Donaldech,
prochází se po ulicích,
žerou v závodních jídelnách,
serou na záchodech,
umírají v postelích,
usínají ve školách,
chlastají v hospodách
a barech.
Za posledních několik tisíc let
se nic podstatného nezměnilo,
akorát ty kulisy
jsou nějak víc
barevnější.
Autor Squat_the_world, 17.09.2008
Přečteno 416x
Tipy 8
Poslední tipující: ewon, umělec2, už ne pernikova princezna, Metcheque, drsnosrstej kokršpaněl, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To hovno co se nemění jen schne a vzduch co je rozptýlil aby jiné přines a bez je bez květu.

09.12.2008 20:20:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí