Nuda

Nuda

Anotace: Občas je pěkná nuda

Vodku, fernet, to je mix!
Vyčítám si vinu,
o přestávce, krucifix,
chytili jsme slinu.

Pět minut by stačilo,
už mám zamatek v palici,
koho by to bavilo,
podřimovat v lavici.

Čtyři pívka, dám, či nedám,
čert vem tenhle hřích,
stejně pět dnů z pěti hledám,
do čeho bych pích.
Autor Skrat, 26.08.2005
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nuda je někdy krásná věc,Líbí se mi to.

26.08.2005 15:38:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí