SAMA

SAMA

Anotace: POcity z prvního rozchodu

Jsem tak sama.Sama na lásku i zklamání,sama na radost i na smutedk,sama na bdění či na spaní,sama na zločin a na skutek.Toužím po Tobě lásko má,motýlku překrásný.Nikdo se před Tebou neschová,když se tvé dny vyjasní.Ty víš co chceš a po čem toužíš,Ty sám se svou láskou soužíš.Ale co Já mám dělat,jak se před Tebou bránit?Koukáš na druhý jak všechny chránit a Mě přitom zanedbat.Proto Ti říkám jak miluji Tě celým svým srdíčkem,proto Ti říkám "Buď mím poutníčkem." Až jednou zbledne moje líc a sama budu umírat,Ty nevrátíš se víc a láskou se užírat.Zase si začínám namlouvat,že jednou,snad,to bude jako dřív a mi se budem milovat a koukat se sobě do očí...
Autor kofilecicka, 17.09.2008
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí