čím ?

čím ?

Anotace: ... tvým ? ...

.
čím zpěvem procházím
protloukám se právě
to be or not to be ?
a proč být
právě zde
se honí v mý hlavě
za stínem pochybným
za rosou v trávě
zvukem pavučin
zavilým tónem
pochybností

najdu klíč ?

odemkne vrata ztěžka pohyblivá v rezivých pantech strachu ?

mám potom jít pryč ?

čí melodie právě zní
mým partem sólovým
to be or not to be ?
je úžasný se ptát

když je mi patnáct
nebo trochu více
v roli kralevice

čím zpěvem musím
protloukat se právě
bý bý bý bý bý bý ?
buším svý hlavě
není až tak blbý
rytmický tinitus
a zní o dost líp
než výjezd
z Via Appia

a za bránou, brachu
plivnu do dlaní
a začnu tkát
pavučinku
jemnější
pro nová
semínka
hrachu

zaživa
.
Autor a_tao, 18.09.2008
Přečteno 292x
Tipy 16
Poslední tipující: Myrja, spare, Bíša, Marfuša, Churry, Lota, Holis, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné

20.09.2008 11:56:00 | Myrja

Tohle se Ti hodně povedlo.ST.

19.09.2008 19:52:00 | spare

Čas který žijeme
je nade všecka slova
a život nemůže žít
nikdo znova
a tak
To Be or Not to Be
přenecháme Hamletovi

19.09.2008 00:15:00 | Lota

Hezké zastavení:o))

18.09.2008 22:19:00 | Holis

Ten poslední úsek se mi moc líbí :o)

18.09.2008 22:18:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí