Post-pohanská

Post-pohanská

Anotace: ...

Pohané a barbaři,
nechť srdce svobodně hovoří,
nechť city plují po moři,
jak Odyseus kamsi do neznáma.
Jak slunce v horách z rána
budí se spolu s náma,
tak probuďte svá nitra –
nechť vzejdou jejich jitra,
neboť už nemusí být zítra.
Žijte dnes, zítřek je rakví
a zpátky jít, jen rak ví.
Nechť dnes se život zaskví
svou pravostí ryzí,
nechť Kristovy předsudky zmizí,
ukončete dvoutisíciletou krizi!
Začíná se nový věk!
Staré kořeny z koryt řek
vyplavila voda, aby znova ožily!
Autor Žiťa, 19.09.2008
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Dermgen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... dík :-)

19.09.2008 12:04:00 | Žiťa

...jdu do toho s tebou

19.09.2008 11:52:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí