Pristál som..

Pristál som..

Anotace: .. na Venuši

Pristál som na Venuši
bájne nevyzerá
kto tam nebol, netuší
kde je Ištar Terra

hľadám s hlavou v oblakoch
dýcham sírne pary
fumaroly spopod nôh
syčia z každej škáry

začul som aj iný zvuk
sladký vzdych, ach áno
len raz a viac ani muk
padám do mdlôb - piáno

.. neudrel sa o kameň
ani o štrk vedľa
tak jej k prsiam do ramien
klesla tvár pobledlá

blúdiť ho tam zazrela
po planéte lásky
Ištar Terra bez cieľa
nie je terén trampský..

pristáť chcem na Venuši
nájsť tú, čo tam vzdychá
ani vo sne netuším
kto na mňa z hviezd dýcha
Autor Petbab, 20.09.2008
Přečteno 378x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., pornografie srdce, labuť, LucQa, Myrja, stmivani.na.lepsi.casy, spare, Simísek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně pěkné :)

20.09.2008 21:24:00 | stmivani.na.lepsi.casy

můj překlik... zasloužíš ST, nejen T...jako vždy

20.09.2008 12:39:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí