Jednou tak, no a pak...

Jednou tak, no a pak...

Anotace: to není snad ani ke čtení... je to tu jen proto, abych měl všechno pohromadě.. tohle je písnička

Kdo ráno zasel,
tak večer sklízí,
kdo právě shání,
potom nabízí,
já chci tě teď
a žádný ne že ne,
kdo nezačne hned,
pak to dožene..

R:
Tak proč se mi nedaří
a na patách smůla,
proč skončíme prohrou,
když vedem 2:0..
Na to nemám odpověď,
nemůžu ti to říct hned,
snad možná jednou,
až nadejde čas...tak pak ve dvouch..

Teď provaz chtěl bych,
ale hned je to oukej,
když nic neslyšíš,
tak se aspoň koukej,
Když vidíš světlo,
začne se hned stmívat,
teď nemůžeš mluvit,
ale pak budeš zpívat.

R:
Tak proč se mi nedaří
a na patách smůla,
proč skončíme prohrou,
když vedem 2:0..
Na to nemám odpověď,
nemůžu ti to říct hned teď,
snad možná jednou,
až nadejde čas...tak pak ve dvouch..
Autor honnnzik, 20.09.2008
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: loverose91
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí