Řežu růži......

Řežu růži......

Anotace: ////////////////////////////

Zhasni světla
přihází noc
růže co kvetla
již nezavolá o pomoc

Dráždivé trní
bodá mi ruce
ruka mi brní
v pomalé muce

Řežu tu růži
trhám jí lístečky
svlékám jí kůži
bolí mě palečky

Z palců teče krev
sladká jako cukroví
padá na mě hněv
odkud to nikdo nepoví

Růže
za nic
nemůže

jenom já sám
Autor Tomáš Přidal, 20.09.2008
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: sondulacek, střelkyně1, Květka Š., cordeli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí-dýchá z toho skromnost,tak to cítím.Tip

20.09.2008 21:30:00 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí