2. Třídní Válka

2. Třídní Válka

Anotace: 18:22 Amy MacDonald - Let's Start A Band ... Zase... Už zase... Ach ne, to jednou nemůže být klid?!

Jak jednou odvázali se z lyží,
tak na srdci nenávist už je tíží
Do dvou táborů byli rozdělení
naštěstí došlo k usmíření

Po roce zloba znovu se vrací
ohně slov chrlí jako draci
jakožto hipík marně volám
poslechněte sakra moje slova!

Nebijte se, nebojujte, nechte pomluvy stranou!
Usmíření, láska a mír nechť mezi vámi vzplanou!
Autor puostě Uadek, 20.09.2008
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: china white
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí